|

Konsortion suunnittelukokous pidettiin Heurekassa, jossa on uusi tekoälyä käsittelevä näyttely

Generation AI piti hankkeen ensimmäisen suunnittelukokouksen Heurekassa, joka on hankkeen konsortion jäsen. Paikka olikin mitä sopivin kokoukselle, sillä Heureka avasi uuden tekoälyaiheisen näyttelyn 22.6.2022.

Suunnittelukokouksen jälkeen konsortion jäsenet tutustuivat Heurekan Tekoäly-näyttelyyn sekä muihin Heurekan tekoälyyn, robotiikkaan ja ohjelmointiin liittyviin aktiviteetteihin.

Mistä Tekoäly näyttelyssä on kyse?

Heurekan sivuilla näyttelystä kerrotan seuraavaa

Tekoäly – Me, Myself & AI -näyttely käsittelee hauskalla ja vuorovaikutteisella tavalla tekoälyn kehittämisen perusteita, ihmisen ja tekoälyn ohjaamien robottien vuorovaikutusta sekä tekoälyn kehityksen yhteiskunnallisia ulottuvuuksia.

Tekoäly on jo monella tavalla mukana arjessamme. Koska tekoälyä rakennamme me ihmiset, meidän on myös hyvä yhdessä miettiä, millaista tekoälyä me haluamme ja miten me haluamme sitä käyttää.

Tervetuloa tekoälyn maailmaan!

Tekoäly-näyttelyssä kulkee taustalla tarina tekoälyn parissa työskentelevästä Tieteilijästä. Tekoäly-näyttelyssä päästään vierailemaan Tieteilijän kotiin, pihalle ja työpajaan. Tieteilijä on kehitellyt kotiinsa hauskoja tekoälyä hyödyntäviä laitteita. Hän on kiinnostunut tutkimaan, mitä kaikkea voimme tehdä yhdessä tekoälyn kanssa.

https://www.heureka.fi/nayttely/tekoaly/

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *